Ilmoitustaulu

———————————————————————————–

Lapuanjoen kalatalousalueen ylimääräinen yleiskokous pidetään Kuortaneella Urheiluopiston Liikuntahotellilla (luentosali 3, 2.kerros) keskiviikkona 29.12.2021 klo 17.00. Kahvitarjoilu klo 16.45 alkaen.

Tervetuloa!

Kokouksessa käsitellään esitys Lapuanjoen kalatalousalueen käyttö- ja hoitosuunnitelmaksi vuosille 2022-2031. Se on luettavissa alla olevan linkin kautta.

Esitys Lapuanjoen kalatalousalueen käyttö- ja hoitosuunnitelmaksi

Kokouksen asialista

Jotta vesialueen omistajan, osakaskunnan tai vesialueiden omistajien yhteenliittymän edustajan osallistumisoikeus ja äänioikeus yleiskokouksessa voidaan todeta, on osallistujan pystyttävä osoittamaan, mitä kiinteistörekisteriyksikköä tai -yksikköjä (kiinteistörekisterinumerot) hän edustaa, ja että hänellä on laillinen oikeus edustaa näitä yksikköjä.

Lisäksi kokoukseen osallistuvalla kalastusalan järjestön ja alueellisten luonto- ja ympäristöjärjestöjen edustajalla tulee olla mukanaan valtakirja tai vastaava dokumentti osoittamaan osallistumisoikeutta kokoukseen.

Huom! Älä osallistu kokoukseen, jos tunnet itsesi sairaaksi tai olet ollut kokousta edeltäneiden kahden viikon aikana tekemisissä flunssan kaltaisiin oireisiin sairastuneiden henkilöiden kanssa. Käytä kasvomaskia osallistuessasi kokoukseen.